Morakniv Garberg Puukko hiiliterästä tupella


Morakniv Garberg Puukko hiiliterästä tupella

Varastossa

104,00
  • Hinnat sis. Alv:n
  • Turvalliset maksutavat
  • Postipaketti 5,90 €
  • myynti@kauppa24.net
 
 


Puukot

Morakniv Garberg Puukko 109mm hiiliterästä nahkatupella on tehokas paksuteräinen täysmusta full tang puukko, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa olosuhteissa ja kaikissa tehtävissä. Jämerin puukko mitä Morakniv on koskaan valmistanut.

Soveltuu monipuoliseen, vaativaan käyttöön osaksi luonnossa liikkujan varustusta joka on aina mukana: Metsästykseen, kalastukseen, tutkimusmatkoille, retkeilyyn, kaikkeen yleiskäyttöön, sotilaskäyttöön, viranomaisille jne. Yksi viidestä välttämättömästä varusteesta, mitä tarvitaan selviytymiseen luonnossa. Valmistuksessa on käytetty vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja.

Toimitetaan nahkatupen kanssa. Tupen läppä on avattavissa myös käsineet kädessä. Tupen läppä estää puukon tarkoituksettoman pudottamisen, mutta pitää sen silti heti saatavissa hätätilanteita varten.

Terässä Scandi-grind profiili, joka tekee teroittamisesta helppoa. Hamarapuoli on hiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikkujen kanssa. Polyamidikahva on poikkeuksellisen kestävä mekaanista rasitusta ja vääntöä kohtaan ja pinta tarjoaa erinomaisen otteen tehostaen työskentelyä. Kahvassa kiinnitysreikä narulle tai muille tarpeille.

Terän materiaali korkealuokkainen runsashiiliteräs, jossa naaruuntumista ehkäisevä ohut DLC-pinnoite, joka antaa veitselle tyylikkään ulkoasun. Kokonaispituus: 225 mm, joka on koko matkalta samaa terästä. Terän pituus: 109 mm. Terän paksuus: 3,2 mm. Paino 177 g. Tupen kanssa 272 g. Tuppi 3 mm paksua aitoa nahkaa, joka näyttää iän myötä vain paremmalta. Valmistajan materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan piikkiin ripustettavasssa retail -lahjapakkauksessa, jonka mitat: 26 cm x 5,8 cm x 4,4 cm. Pakkaukseen kuuluu: Puukko ja nahkatuppi.

Tämä tuote lähetetään postin noutopisteeseen (ei pakettiautomaattiin) suoraan tukkuliikkeen varastosta. Lisätiedoista näkyy tuotteen arvioitu lähtöaika arkipäivinä.   

Tuotteen lisätiedot

Merkki Morakniv
Toimitusaika 1-3
Takuu kuukausina 99

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Timanttiteroitin hienojakoinen Morakniv Timanttiteroitin hienojakoinen Morakniv
27,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Puukot, Ammattilaisille, Puukot ja veitset, Kodin tuotteet, Rautakauppa tavarat, Tuotemerkit