Morakniv Eräpuukko tulustikulla jaloterästä


Morakniv Eräpuukko tulustikulla jaloterästä

Varastossa

29,95
  • Hinnat sis. Alv:n
  • Turvalliset maksutavat
  • Postipaketti 5,90 €
  • myynti@kauppa24.net
 
 


Morakniv Companion Spark Eräpuukko tulustikulla jaloterästä, musta kahva.

Ruotsalainen laatupuukko, jonka kahvassa on tulustikku. Tällä monikäyttöisellä ja varsin pitkäteräisellä yleisveitsellä hoidat lukuisat eri askareet: vuolet lastuja sytykkeiksi, sytytät helposti nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin, leikkaat, voitelet leivän, käsittelet kalan, katkaiset jne. Kaikissa sääolosuhteissa ja märkänäkin toimiva tulustikku on varustettu heijastavalla lenkillä, joka helpottaa löytämistä pimeässä.

TPE (Thermo Plastic Elastomer) kahva, jonka kuviointi tarjoaa erinomaisen otteen, tarjoaa tarkkuutta tehostaen työskentelyä ja tuntuu miellyttävältä myös kylmissä olosuhteissa. Kovaakin käyttöä kestävä ¾ tang terä Scandi Grind profiilihionnalla. Terän materiaali ruotsalainen ruostumaton 12C27 erikoisteräs, joka on käsitelty Moraknivin salaisella lämpökäsittelyllä. Pysyy terävänä pitkään ja sietää kosteitakin olosuhteita. Hamarapuoli hiottu 90-asteen kulmaan, joka on ihanteellinen tulustikun tehokkaaseen käyttöön.

Kokonaispituus: 238 mm. Terän pituus: 104 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Puukon paino 128 g. Kokonaispaino 198 g. Muovituppi on klipsin ansiosta helppo kiinnittää vyölle tai reppuun. Pohjassa vedenpoistoaukko. Valmistajan materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Tämä tuote lähetetään postin noutopisteeseen (ei pakettiautomaattiin) suoraan tukkuliikkeen varastosta. Lisätiedoista näkyy tuotteen arvioitu lähtöaika arkipäivinä.   

Tuotteen lisätiedot

Merkki Morakniv
Toimitusaika 2-4
Kohderyhmä unisex
Takuu kuukausina 99

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Morakniv Bushcraft SRT Eräpuukko musta Morakniv Bushcraft SRT Eräpuukko musta
42,95 €
Morakniv Companion HeavyDuty Eräpuukko Oranssi Morakniv Companion HeavyDuty Eräpuukko Oranssi
23,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Puukot, Kodin tuotteet, Rautakauppa tavarat, Ammattilaisille, Puukot ja veitset, Retkeily ja ulkoilu